Zoeken
  • Zoë

Vijf manieren om verjaardagen te vieren in de paardrijles.

Hoera! Een van jouw ruiters is jarig! Dat vraagt natuurlijk om een feestje. Maar hoe kun je het beste een verjaardag vieren in een les vol pony's en paarden? Wij zetten vijf ideeën op een rij die de verjaardag van jouw ruiter onvergetelijk maakt.


1. Vlaggetjes

Versier de bak met vlaggetjes langs de bakrand. Het ziet er gelijk vrolijk en feestelijk uit en het is een goede obstakeltraining voor de paarden. Op Bol.com kun je voor €4,75 deze kartonnen paardenslinger kopen.


2. De gastenlijst

Op een verjaardagsfeestje nodig je het liefst al je allerbeste vrienden en vriendinnen uit. Tijdens een les is dat natuurlijk niet heel erg handig, maar je kan de jarige wel laten kiezen op welke pony hij of zij wil rijden. Misschien wil de jarige zelfs de hele les indelen? Voor veel kinderen is dat hét ultieme cadeautje!


3. Wat gaan we doen?

Wat is nu leuker dan op je verjaardag alles te doen wat je zelf wil? Spelletjes, nieuwe dingen leren, of elkaar lesgeven: alles kan! Laat de jarige job zelf iets bedenken om te doen tijdens de les.


4. Liedjes zingen

Bij een verjaardagsfeest hoort natuurlijk ook een lied. Je kunt de jarige laten kiezen hoe zij hun verjaarslied willen ontvangen. Staand op het zadel van het paard of terwijl zij in hun eentje mogen galopperen over de hoefslag als een soort ereronde.


5. Taart eten

De jarige job zal misschien wel trakteren, mogen de pony's ook meegenieten? Maak samen met de kinderen een paardentaart van groente, fruit, brood en brokjes. Samen eten is natuurlijk veel leuker!

Zoë gaf laatst les op haar verjaardag. 'Haar' hoek was versierd met paardenslingers en ze kreeg een verjaardagshoed op waar zij de hele dag mee heeft les gegeven.

Geniet van jullie feestjes! We zien de foto's graag tegemoet!

25 keer bekeken0 reacties