Inspiratiedagen

Iedere instructeur heeft zijn/haar eigen schatkist met creatieve ideeën.

Laten we het delen!

Als instructeurs kunnen we een hoop van elkaar leren! Hoe ontdek jij samen met je leerlingen de paardenwereld? We willen heel graag van elkaar leren. Daarom organiseren wij inspiratiemiddagen voor instructeurs, doe je mee? 

Wat doe je als het te warm is om te rijden? Hoe ga je om met angstige ruiters? Met welke spelletjes daag je de jongste kinderen op een veilige manier uit? Hoe help je tieners naar een beter ruitergevoel? We gaan op zoek naar verschillende manieren om hetzelfde probleem op te lossen, en welke verschillende doelen je kan hebben met één oefening. Alles om jouw creatieve denkproces in een stroomversnelling te brengen! Uiteraard zal er ook ruimte zijn om jouw vragen te bespreken met de groep. We wisselen ideeën uit en komen samen tot de beste ideeën. Aan het eind van deze dagen ga je met een goed gevulde ideeënbox naar huis! 

Wat wij je bieden: 

  • Een middag met enthousiaste collega's om samen te sparren,

  • Aan het eind van de dag weer vol inspiratie naar huis,

  • Inclusief lunch en versnaperingen,

  • Licentiepunten van de KNHS.

We reizen door het hele land. Wil je ons uitnodigen om een inspiratiemiddag te organiseren bij jou op locatie? Dat kan! 

Binnenkort:

Gouda

Zondag 13 september 2020

Een educatieve inspiratiemiddag om samen met collega's uit alle hoeken van de instructie-wereld te brainstormen.
 

Met verschillende werkvormen willen we jullie uitdagen op een verfrissende manier te kijken naar de uitdagingen die je tegenkomt in het lesgeven. Kan jij een kind wat niet kan lichtrijden oefeningen aanbieden met attributen, een spelletje, of balken? Welke werkvorm kies je uiteindelijk en waarom?

 

Samen maken we verschillende voor dezelfde leervraag. We dagen jullie uit om nieuwe stappen te zetten in je creatieve denkproces. Iets waar je in al je lessen profijt van zal hebben.

 

Uiteraard zal er ook de ruimte zijn om met elkaar jouw vragen te bespreken. Je zal niet de enige zijn die tegen bepaalde problemen aanloopt in de rijbaan (en daarbuiten). Samen met collega's kom je misschien wel tot nieuwe inzichten. 

Wanneer? Zondag 13 september 2020 van 11:30 tot 16:00
Waar? De Goudse Manege, Gouda
Kosten? €45 - dit is inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee, versnaperingen en 35 KNHS licentiepunten 

€45,-

Wil je zelf een middag organiseren? 
Voor je collega's, het groepje van je opleiding? 
Neem contact met ons op! 

Willemijn

Het was een superleuke, goed georganiseerde middag waar ik tijdens het lesgeven nog vaak aan heb teruggedacht. Marloes en Zoë zitten boordevol inspiratie en wisten dat op een leuke manier, in combinatie met suggesties van anderen, tot een geheel van hele toffe ideeën te brengen.

06 - 2454 9663 (Marloes)​

06 - 3317 6183 (Zoë) 

Ellen

Door de goede opzet van de middag heb ik veel mensen kunnen ontmoeten en spreken. Hierdoor hebben we veel van elkaar kunnen leren. De begeleiding was op een prettige manier op de achtergrond aanwezig. We sloten de dag af met een goede evaluatie en samenvatting.